• DOLAR 32.228
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2458.415
  • ...
İşgal güçleri Filistinli bir genci şehit etti.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batı Yaka'nın kuzeyindeki Cenin vilayetinde dün akşam (3 Şubat Cumartesi) işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında yaşanan çatışmalarda ağır yaralanan bir genç hastaneye kaldırıldıktan kısa süre sonra şehit oldu.

Filistin İçişleri Bakanlığı, daha önce konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Cenin Devlet Hastanesi'ne gerçek mermiyle başından yaralanan bir gencin ağır yaralı olarak getirildiğini açıklamıştı. Daha sonra gencin şehit olduğu belirtildi.

Şehit gencin Cenin'in Doğu Mahallesi sakinlerinden 19 yaşındaki Ahmed Semir Ebu Ubeyd olduğu, Burgin beldesinden 5 kilometre uzaktaki Şehitler Üçgeni'nde yaşanan çatışmalarda ağır yaralanarak şehit olduğu kaydedildi.

Bu arada, 24 saat içinde ikinci kez bölgeye operasyon düzenleyen işgal güçlerinin altı saat süren operasyonun ardından peşinde olduğu İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahidi Ahmed Nasr Cerrar'ı yakalamakta yine başarısız olduğu bildirildi.

İşgal güçlerinin Cenin'in batısındaki Burgin beldesine düzenlediği baskın üzerine çıkan çatışmalarda 21 Filistinli yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir