• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"İmkânlarımızı toplumun huzuru için kullanıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valisi Ali Mantı, 2017 yılı çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunmak için ulusal ve yerel basın temsilcileriyle biraraya geldi.

 "Elimizdeki imkânları toplumun huzuru ve genel ahlakın korunması için kullanıyoruz." diyen Vali Mantı,  "2017 yılının bizim açımızdan başarılı geçtiğine inanıyorum. 2017 yılında istihdam açısından Türkiye'de nüfusa oranla üçüncü sıradayız. Önümüzde yıllarda istihdam artarak devam edecektir. Elimizdeki imkânları toplumun huzuru ve genel ahlakın korunması için kullanıyoruz. " ifadelerini kullandı.

Gelecek yıllarda Bingöl'de, Türkiye'de ses getirecek yatırımların yapılacağına inandığını belirten Vali Mantı, "Bu konularda elimizden gelenini yaptık. SÜTAŞ yatırımı Bingölümüze geldiği zaman, istihdamın daha da artacağını, hatta Bingöl'ün dışarıdan istihdam çekeğini umuyorum bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Bingöl'de, insanlar arasında kendine has bir birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının daha yoğun olduğunu ve bu duyguların 2018 yılında da daha da artarak devam edeceğine inandığını belirten Vali Mantı, "Bingöl, değerleri konusunda son derece hassas.  Zaman zaman olumsuz bir takım şeyler oluyor. Olumsuz şeyleri gündem yapmanın fazla yararı olmuyor. Bu konularda biraz daha hassas davranmamız lazım. Bir yanlışı toplumun tamamına teşmil etmenin bir yararı yok. Bir yerde, bir yanlışlık, aksaklık varsa ona bir projektör tutup, yenisinin olmaması adına elimizden gelen ne varsa yapmamız lazım. Kişi kudreti nispetinde sorumludur.  Elimizdeki bütün imkanları gücümüzü toplumun huzuru, kamu düzeni, genel ahlakın korunması açısından kullanıyoruz, kullanmaya devam edeceğiz. şeklinde konuştu.

Basın toplantısına, Vali Ali Mantı'nın yanısıra, Vali Yardımcıları Tunahan Çil, Cevat Gün, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve kurum amirleri katıldı. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir