• DOLAR 32.446
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2437.735
  • ...
En başarılı teknoloji liderleri ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda CIO Dergisi tarafından düzenlenen CIO Ödülleri 2017 kapsamında, en başarılı CIO'lar sekizinci kez ödüllendirildi. Microsoft Türkiye'nin altın sponsorluğunu üstlendiği 'CIO Ödülleri 2017' töreninde kurumlarında fark oluşturan teknoloji liderleri ve projeleri ödüllendirildi. Türkiye'nin öncü kurumlarının üst düzey yöneticilerinin dijitalleşmeyi hızlandıran projelerini desteklemeyi hedefleyen Vodafone, CIO Ödülleri 2017 kapsamında dördüncü kez Vodafone Dijitalleşme Özel Ödülü verildi. Vodafone'dan aldığı mobil ürünler ve kurumsal çözümlerle Dijital Dönüşüm atılımına imza atan Unico CIO'su Burak Topçak özel ödülün sahibi oldu.

"Türkiye'de Dijitalleşmenin Öncüleri Cıo'lar"

İş yapış süreçlerinde hemen her şeyin dijitalleşme ile değiştiğini ve bu noktada en önemli sorumluluğun şirketlerin dijitalleşmesine liderlik eden CIO'lara düştüğünü belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi: "Şirketler dijitalleşme sayesinde; bilginin üretimi ve işlenmesinden, karar alma süreçlerine ve yeni pazarlara erişime kadar birçok alanda büyük kazanımlar sağlıyor. Bu avantajlar şirket performansının iyileştirilmesi ve şirket hedeflerine ulaşılmasında, en önemlisi de rekabet gücünün artırılmasında kritik rol oynuyor. Dijitalleşme ile birlikte sanayi ve ekonomi de yeni bir evreye taşınıyor” dedi.

CIO Ödülleri Hakkında

Başta Amerika olmak üzere dünyada 40'tan fazla ülkede verilmekte olan CIO Ödülleri, 2010 yılından bu yana Türkiye'de kurumunda ve sektöründe başarılı projelere imza atmış CIO'ları ödüllendiriyor. Yarışmada adaylar, sektör şirketlerinden alanında uzman bağımsız kişilerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir