• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Türkiye geneli hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla çevreleri ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde İzmir kıyıları, Çanakkale, Edirne ve Balıkesir'in batı kesimlerinin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, batısının yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Çanakkale, Edirne ve Balkesir'in batı kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla çevreleri ile Aydın'ın kıyı kesimlerinin, akaşam ve gece saatlerinde İzmir kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 20°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 14°C

Diyarbakır: Az bulutlu 14°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 3°C

İstanbul: Parçalı bulutlu 20°C

Manisa: arçalı ve yer yer çok bulutlu 18°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 18°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 19°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir