• DOLAR 32.393
  • EURO 34.621
  • ALTIN 2388.515
  • ...
Kur`an-ı Kerim tilaveti Bingöllüleri mest etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de "Mevlid-i Nebi" programları kapsamında İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Kur'an ziyafeti programına çok sayıda vatandaş katıldı.

Merkez Hacılar Camii'nde gerçekleşen programda, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih Okumuş ile Ankara Ahmed Hamdi Akseki Cami İmam Hatibi Mansur Sağır, Bingöllülere Kur'an ziyafeti sundu.

Programa katılan halkın, okunan Kur'an-ı Kerim'i dikkatle dinlediği görüldü.

Program sonrasında İLKHA'ya konuşan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu üyesi Fatih Okumuş, "Ne mutlu bizlere ki Efendimiz Hz. Muhammed'e (sav) ümmetiz. Efendimizin veladetinin sene-i devresini dün akşam icra ettik. Rabbim inşallah hakkıyla Efendimizi hem anmayı, hem anlamayı ve hem de mesajlarını bize yaşamayı bizlere nasip etsin inşallah. Kur'an-ı Kerim tabi ki Efendimize indirilmiştir. Bizlere beyan eden, ahlakıyla bize örnek olan Hz Muhammed'dir." dedi.

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Bingöllülere Kur'an ziyafeti programı vermek ve hocalarla buluşturmayı istediklerini ifade eden Müftü Vekili Şemseddin Aydoğdu, Kur'an ziyafeti veren hocalara teşekkür etti. (Nihat Kanat-İLKHA)


































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir