• DOLAR 32.224
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2459.323
  • ...
Advan: "Saldırıya Sesiz Kalanlar Kötü Niyetleridirler"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av Halit Advan, bugün saat 12.30 sıralarında AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına yönelik yapılan ve bir polisin yaralandığı bombalı saldırı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

 

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Şanlıurfa Yolu üzerinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı önünde yapılan açıklamada birçok partili hazır bulundu. Basın açıklamasını yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan, 21 Mart Newroz gününde parti binaları ve çalışanlarına yönelik yapılan bombalı saldırıyı nefretle kınadıklarını açıkladı.

 

Saldırıda yaralanan polise "geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Advan, bugünün barış, kardeşlik ve dayanışma günü olduğunu söyledi. Advan, "Bölgemizde yaşanan şiddet ortamının devamının herkesi rahatsız ettiğine inanmak istiyoruz. Bu anlamda partimize yapılan saldırıya yönelik barış, kardeşlik ve dayanışmadan yana tüm kesimleri yanımızda görmek istiyoruz. Bu saldırıya sessiz kalan kesimlerin barış, kardeşlik ve dayanışma düşüncesinden uzak ve kötü niyetli olduğunu tüm kamuoyuna bildirir saygılarımızı sunarız" diye konuştu. (M. Salih Keskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir