• DOLAR 32.599
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2453.035
  • ...
Çöp kutusunda bulunan at başına ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'ın Mimar Sinan Mahallesi'ndeki çöp kutusunda bulunan at başına ilişkin açıklama yapan Adıyaman Belediyesi, kesik hayvan başının bir sığıra ait olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Adıyaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, söz konusu hayvan kafası üzerinde inceleme yapıldığının kaydedildiği açıklamada, bunun sonucunda kafanın ata değil, çift tırnaklı bir hayvana (sığır) ait olduğunun anlaşıldığı ifade edildi.

Açıklamada, "Önceki akşam yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen zabıta müdürlüğü ekiplerimiz, Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan bir çöp konteynerinde kesilmiş ve derisi yüzülmüş bir hayvan kafası buldu. Olayın kendilerine iletilmesi üzerine veteriner işleri müdürlüğümüzde görevli Veteriner Hekim Yusuf Işık, bahse konu olan hayvan kafasını incelemek üzere veteriner işleri müdürlüğü rehabilitasyon merkezine götürdü. Burada yapılan fiziki muayeneler sonucunda derisi yüzülmüş kafanın bir ata ait olmadığını belirten Işık, kafanın çift tırnaklı bir hayvana (sığır) ait olduğunu belirlediklerini dile getirerek, Adıyamanlılara rahat bir nefes aldırdı." denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir