• DOLAR 32.551
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.05
  • ...
Sevgili Hz. Ömer
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adınızı daha önce duymuştum: Ama bu kitapta sizi daha iyi tanıdım. Sizin sizi neden çok sevdiğimi anlatayım. Sizin ilk başta cesaretinizden etkilendim. Çünkü; müşrikler siz Müslüman olunca korkularından bir şey diyememişler. Ayrıca sizin gibi cesur birini kaybettikleri için çok üzülmüşlerdi. Daha sonra Müslüman olmanızdan etkilendim. Çok güzel bir şekilde Müslüman olmuşsunuz. Peygamber efendimizi öldürmek niyetiyle gittiğiniz mescitte Müslüman olmuşsunuz. Daha sonra da sizin açık sözlülüğünüzden etkilendim. Ben seni çok severim. Ama kendimi senden daha çok severim demeniz açık sözlülüktür. Ayrıca Peygamberimizle olan anılarınızda çok güzel anılardır. İnşallah bende cennete girmeye nasip bir kul olurum da yanınıza gelirim. Allah`a emanet olun. Cennette görüşmek üzere. Dünyadan ahiretteki Allah dostuna selam olsun.

Sena Yakar - Yaş: 9 / Şair Sırrı Hanım İlköğretim okulu-4/E

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir