• DOLAR 32.565
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2449.12
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- 07 Mart 2012 Çarşamba Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Basın İlan Kurumu Müdüründen İLKHA`ya Ziyaret`
İlke Haber Ajansı Batman Temsilciliğine iade-i ziyarette bulunan Basın ilan Kurumu Batman İl Müdürü Mehmet Gönenç, İLKHA`nın şu ana kadar olan performansının kendisini şaşırttığını belirterek, başarılı çalışmaların devamını diledi.

`Defterdar`dan Gazetecilere Ziyaret`
Batman Defterdarı Hasan Koca Mezopotamya Havzası Gazeteciler Ve Yayıncılar Derneğini ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Batman Gazetesi; `İki Okula Molotoflu Saldırı`
Batmanda önceki gece iki ayrı okula molotof atıldı. Olayla ilgisi olduğu belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.

`Ankara - Batman Seferleri İptal`
Ankara - Batman uçak seferleri, kar yapışı nedeniyle iptal edildi. Batmanda etkili olan kar yağışı uçak seferlerini iptal etti.

Batman Postası; `Çocuğunu Sokakta Çalıştıran 16 Aileye Para Cezası`
Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, çocuklarını sokakta çalıştıran 16 aileyi önce uyardı, sonra 154 TL para cezası kesti.

`Yatırımcı İçin 1,5 Milyon Metrekare Arsa Hazır`
Batman Defterdarı Hasan Koca, dün yaptığı açıklamasında, yatırımcılara 1,5 milyon metrekare hazine arsası tahsis ettiklerini ve bu arsaların yatırımcılara 30 veya 49 yıllığına kiraya verilebileceğini duyurdu.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Batman İli Taşkın Koordinasyon Kurulu Toplandı`
Batman Taşkın Koordinasyon Kurulu toplandı. Toplantıda; Batman Çayı ve Dicle Nehri ile ilgili 12 Maddelik karar tutanağı oy birliği ile kabul edildi.

`Film Gibi Kovalamaca`
Batman`da dur ihtarına uymayan şüpheli araç ile polis ekipleri arasında filmleri aratmayacak kovalamaca yaşandı. Kovalama sonucunda 3 şüpheli çeşitli suçlardan gözaltına alındı.

Batman Pusula Gazetesi; `İki Okula Eşzamanlı Olarak Molotof Atıldı`
Batman`da eş zamanlı iki okula, gece geç saatlerde 4 kişi oldukları iddia edilen şahıslar tarafından Molotof Kokteyli saldırı düzenlendi. Okullara Molotof atan şahıslar aynı gece boş bir inşaatta Molotof kokteyli yapımında kullanılan malzemelerle birlikte yakalandılar.

`Eviz, İşsizlik Sorununu Beraber Çözelim`
İşsizlik durumunun kötü durumda olduğunu belirten İş-Kur Batman İl Müdürü Besim Eviz, işverenlere çağrıda bulundu.

Batman Doğuş Gazetesi; `Polis`ten Vanlı öğrencilere yardım paketi`
Polis, öğretmen ve öğrencilerden oluşturulan müzik grubunun vereceği konserden elde edilen 6 bin TL depremde mağdur olan Vanlı öğrencilerin ailelerine yardım paketi olarak dağıtıldı.

Batman Umut Gazetesi; `Çocuğunu çalıştırana ceza`
Batman`da çocuğunu sokakta çalıştıran aileye uyarı cezası gelirken, verilen ihtarları dikkate almayan 16 aileye ise 140 TL para cezası verildi.

Batman Medya Gazetesi; `İki okula Molotoflu saldırı`
Önceki gece Batman merkezde bulunan iki okula Molotoflu saldırı yapıldı. İki olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Yolun sonu!`
Kar kalınlığının yer yer beş metreyi bulduğu Sason kırsalında asfaltlı yolda yarım metrelik yarıklar oluştu. Yol karton gibi ikiye bölündü. Son yıl 20 yılın en fazla kar yağışının yağdığı ve yer yer beş metre kar kalınlığının oluştuğu Batman`ın Sason ilçesine bağlı Derince grup köy yolunun bir bölümü çöktü.
Veysi Rüzgar-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir