• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Mahalle Dibinde Fuhuş Rezaleti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR- İzmir`in Buca ilçesinde bulunan Gediz semtinde adeta mesaiye çıkar gibi sabah gelip akşam giden fahişeler, Müslüman halkı çileden çıkarıyor. Artık dışarıya dahi çıkmaya utandıklarını söyleyen bölge sakinleri, polisle konuştuğumuzda sanki sıradan bir meseleden bahsediyormuşuz gibi konuya lakayt kaldıklarını söyledi. Fuhuş yapılan yer adeta mahalle dibi, sağında bir mahalle, solunda bir mahalle, işyerleri ve İzmir`in çeşitli yerlerinden alışverişe geldikleri oto kent var. Yapılan bu pislik insanın kanını donduruyor diyen mahalle sakinlerinden Hasan Akduman İLKHA`ya konuştu. Akduman, "Ben İzmir`in Buca ilçesinde, Gediz mahallesinde oturan bir mahalle sakiniyim. Yıllardan beri burada ikamet ediyoruz. Yıllardır buralardan, şu doğal ortamlardan gidip geliyoruz, ama birkaç yıldır buralardan gidip gelemiyoruz artık. Sebebi ise, şu arkamızda gördüğünüz ağaçların arasında fuhuş işleniyor, zina yapılıyor. Bundan son derece şikâyetçiyiz. Polislere başvurduk, polisler elimizden gelen bir şey yok, götürdük birkaç sefer dediler." dedi.

Ceza Kesip Bırakıyorlar, Zina Devam Ediyor
Polislerin fahişelere ceza kesip bıraktıklarını söyleyen Akduman şöyle devam etti. "Ceza kesip serbest bırakıyorlar onlarda aynı şekilde devam ediyorlar. Elli metre ilerde bir mahalle var, bizde iki yüz metre ilerde oturuyoruz. Şikâyet ediyoruz ;ama polisler ciddi bir girişimde bulunmuyorlar. Karakola götürüyoruz, günde dört beş defa götürüyoruz diyorlar, ama ufak tefek cezalarla serbest bırakılıyorlar. Bize, kaymakamlığa gitmemizi söylüyorlar ama kaymakamlıkta bir şey yapmıyor. Bundan son derece sıkıldık, son derece şikâyetçi olduk ama ilgilenen olmadı. Burada yapılan zinadan son derece rahatsız oluyoruz. " şeklinde konuştu.

"Ailemizle, Çoluk Çocuğumuzla Bir Yere Çıkamaz Olduk"
Ailemizle dışarı çıkamaz olduk diyen Hasan Akduman son olarak şunları söyledi. "Ailemizle, çoluk çocuğumuzla bir yere çıkamaz olduk, doğal ortamlara gidemez olduk. Sağımız mahalle, solumuz mahalle, oto kent var, işyerleri var. Bakın burada Pazar günleri oto pazarı kuruluyor oto pazarının içerisinde gezerken bile hiç utanmadan, sıkılmadan hayâsızca zinaya çağırıyorlar. Biz bundan son derece şikâyetçiyiz. Bu hayâsızlar gün içerisinde hep buralardalar, bunlarda utanma, arlanma yok. Buradan yetkililere sesleniyorum bu işi biran önce bitirsinler ve pislikleri temizlesinler." İfadelerini kullandı.

"Bu İnsanlara Hayvan Bile Demek Az Olur, Bunlar Hayvandan da Aşağılık "
Öte yandan yine mahalle sakinlerinden olan Cemal Erdem "Bu pisliği yapanlarda, bırakın utanma duygusunun olduğunu, bunlar hayvandan bile daha aşağılıktır" diyerek şunları söyledi: "Bu insanlara hayvan bile demek az olur, bunlar hayvandan da aşağılık. Bakın burası neredeyse mahalle dibi. Yol var, karşı mahalleye gitmek için buradan geçmemiz gerekiyor. Artık bu yoldan geçmeye utanıyoruz. Yetkililer duyarlı değil, polisler yeteri kadar ilgilenmiyor hatta bizim gördüğümüz kadarıyla hiç ilgilenmiyorlar. Bu insanları anlamak gerçekten zor, kendilerinin hiç mi çoluk çocuğu yok. Yada birazcık iman kırıntısı yok mu?

Ben Kaymakamlığa Gideceksem O Zaman Polisin Görevi Ne?
Durumu polislere ilettiğini ve kendisiyle ilgilenmeyip kaymakamlığa yönlendirdiklerini söyleyen Erdem şöyle devam etti."Biraz önce 3 - 4 polis aracı gördük ve onlara durumu anlattık, bizim dikkatimizi çeken en önemli şey onların pis pis sırıtmaları oldu. Gidin kaymakamlığa söyleyin dediler. Anlamadığım, ben kaymakamlığa gideceksem o zaman polisin görevi ne?"

Bu işin kökten çözülmesi gerektiğini vurgulayan Erdem yetkililere şöyle seslendi "Buradan Emniyete, Kaymakamlığa, Valiliğe ve ne kadar yetkili kurum varsa hepsine sesleniyorum; bir an önce bu pisliği bitirsinler, kendilerinin de çoluk çocuğu var, bir düşünsünler ve gece yatarken vicdanlarını yoklasınlar. Ve bir an önce harekete geçsinler, bu işi geçici değil kalıcı olarak çözsünler. Bunun hem dünyada hem de ahrette sorumluluğu vardır".

Yunus Şani-İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34468.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34469.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/34470.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir