• DOLAR 32.23
  • EURO 35.296
  • ALTIN 2518.242
  • ...
Gaziantep'te 5 katlı binada patlama: 7 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 5 katlı bir binanın giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamada dumandan etkilenen 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Olay, Şehitkamil ilçesinin Gazikent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 23.15 sıralarında 5 katlı binanın giriş katından henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle bina girişindeki kapı kırılırken, dumanların yükseldiği binada korku dolu anlar yaşayan bina sakinleri, panik ve korku içerisinde evlerini terk ederek dışarı kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Patlamanın ardından evlerinden dışarıya kaçmak isteyen vatandaşlar, bina girişinde bulunan elektrikli bisikletten çıkan dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 7 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hastanelere kaldırılan vatandaşların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, binadaki patlamanın sebebi ise araştırılıyor. Apartman girişinde meydana gelen patlamanın elektrikli bisikletin şarj edildiği sırada veya elektrik panosundan kaynaklanan bir patlama olduğu ileri sürülürken, olay yeri inceleme ve itfaiye ekiplerinin binadaki incelemesi sürüyor.

Büyük panik ve korku yaşayan vatandaşlar uzun süre dışarıda beklemek zorunda kalırken, binanın çevresi güvenlik şeridiyle kapatılarak binaya kimse alınmadı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)  



















Bu haberler de ilginizi çekebilir