• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR`dan şehit ailelerine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Ramazan Bayramı dolayısıyla 15 Temmuz darbe girişiminde katledilen şehitlerin yakınları ile PKK tarafından katledilen Şehit Öğretmen İbrahim Kızmaz'ın ailesini ziyaret etti.

Elibüyük ve beraberindeki heyet, ziyaretlerine 15 Temmuz darbesinde katledilen HÜDA PAR Üyesi Mehmet Karaaslan'ın kabrini ziyaret ederek başladı.

Elibüyük'e Karaslan'ın kabir ziyaretinde Bahçelievler İlçe Başkanı Hasan Çınar ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Ceylan Demirkol eşlik etti.

Beraberindeki heyet ile ardından Karaslan'ın Yenibosna'daki evini ziyaret eden Elibüyük, Karaaslan'ın oğlu Yusuf Karaaslan tarafından karşılandı.

Karaaslan ailesi ile yakından ilgilenen Elibüyük, Karaaslan'ın fedakârlığından bahsetti. 

Karaaslan'ın, ailesini dava arkadaşlarına emanet ettiğini ifade eden Elibüyük, "Değerli dostum 15 Temmuz şehitlerinden Mehmet Karaaslan'ın, kabrini ve daha sonra da ailesini ziyaret ettik. 15 Temmuz şehitlerinden Mehmet Karaaslan'ı uzun yıllardan tanıyorum. Kendisi dostluğu, arkadaşlığı, yardımseverliği ve fedakârlığıyla tanıdığımız kardeşimiz. O, 15 Temmuz gecesi şehit oldu. Hastane morguna ilkin kendisini teşhis ettiğim de çok zorlanmıştım. Geride bıraktığı ailesi ile bize emanettir, dava arkadaşları olarak ailesine sahip çıkmak boynumuzun borcudur." dedi.

Karaaslan'ın Oğlu Yusuf Karaaslan ise ziyaretlerinden dolayı Elibüyük'e ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, zor günlerinde kendilerini yanlarında gördüklerini belirtti.

Karaaslan'ın ailesini ziyaretin ardından Elibüyük, 15 Temmuz darbesinde katledilen Ramazan Meşe ile Türkan Tekin'in ailelerini de ziyaret etti. Türkan Tekin'in ailesini ziyarette Elibüyük'e eşi Sevda Hanım da eşlik etti.

Elibüyük son olarak 1992 yılında Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK tarafından katledilen Şehit Öğretmen İbrahim Kızmaz'ın ailesini ziyaret etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir