• DOLAR 32.251
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2455.125
  • ...
SON DAKİKA
Muhteşem Tek Taş Yüzük Koleksiyonu Myra Gold Adresinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçmişten günümüze kadar uzanan mücevher kullanımında takıların yer bayanlar için her daim farklı oldu. Altın gibi değerli madenlerden üretilen yüzük, kolye, bileklik ve daha birçok farklı takı ise manevi ve maddi anlamda daha değerli olan tasarımlardır. Myra Gold markası kendi tasarımı olan ürünlerini aracıya gerek görmeden sitesinde sergileyerek sizlere daha uygun fiyat aralıkları ile sunmanın ayrıcalığını yaşıyor. Kendiniz için ya da sevdikleriniz için satın alabileceğiniz tek taş yüzük modelleri Swarovski zirkon taşın muhteşem parlaklığı ve Myra Gold markasının tasarım güzelliği ile sizlere sunuluyor. Geniş ürün yelpazesi ile farklı zevk ve beğenilere göre ürün tasarımlarına yer açan marka altın renginde de değişim seçimlerine yer veriyor. Ürünlerin hem beyaz hem de sarı altın ile tasarlanan modellerini görmenizi ve buna göre en beğendiğiniz ürünü satın almanızı sağlıyor.

Tek Taş Yüzük Tasarımları ve Fiyatları

Tek taş yüzük tasarımlarında farklı büyüklüğe sahip olan Swarovski taşlar ile göz alıcı bir görüntüye sahip olan modellerin yanı sıra sutaşı görüntüsünü yakalayan modelleri de koleksiyon içinde görebilirsiniz.

Tek taş yüzük modelleri içinde beyaz altının kullanımına daha sık rastlanırken aynı zamanda sarı ve kırmızı altının da yer aldığı modelleri incelemeniz mümkün. Altının incelikle desenli hale getirildiği ya da geometrik desen seçimleri ile hayat bulan modeller içinden dilediğiniz seçimi yaparak anında sipariş vermeniz mümkün. Swarovski zirkon taş ile tasarlanan modeller oldukça uygun fiyat aralıkları ile koleksiyon içinde bulunup aynı zamanda yüzlerce model seçimi ile koleksiyonda yer alıyor.

Şaşalı bir görüntünün yansıması olan tasarımlar oldukça dikkat çekici olup aynı zamanda son derece sade olan tasarımlarda ürün yelpazesi içinde yer alıyor. Şık ve kaliteli işçilik ile bezenen dikkat çekici tasarımlarını sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Doğum günleri, evlilik yıldönümü, anneler günü, doğum hediyesi ve daha birçok özel gün için tercih edebileceğiniz bu değerli hediye özel kutusu içinde teslim edilir. Hediye olarak satın aldığınız ürünler için hediye paketi seçimini de kullanabilir ve hediyenizi aldığınız kişinin adresine de teslim ettirme şansınız bulunuyor.

Kuyumda Kalite ve Güvenin Adresi

Kuyum sektörü içinde online alışveriş imkanını tüm müşterilerine sunan Myra Gold her hangi bir aracı kabul etmeden yaptı satışları sayesinde piyasa değerinin oldukça altında ürünleri almanıza imkan sunuyor. Oldukça zarif ve son derece şık parçalara yer açan Myra Gold markası, el işçiliği ile hazırlanan özel tasarımları ile de dikkat çekiyor. Myra Gold markasından yapacağınız alışverişlerde ücretsiz kargo hizmetinden faydalanmanın yanı sıra sigortalı gönderim ile de ürünlerinize garantili olarak teslim alırsınız. Kendi adresiniz ya da hediye olarak satın aldığınız kişinin adresine gönderim yapma şansını da bulunuyor.

Sitede yer alan tek taş yüzük tasarımlarını görmek ve beğendiğiniz ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için https://www.myragold.com/altin-tek-tas-yuzuk_38.htm adresinde yer alan canlı müşteri destek hattı ya da telefon numaraları ile de iletişime geçebilirsiniz. Linke tıklayarak hemen muhteşem tek taş koleksiyonu ve fiyatlarını incelemeniz mümkün.

Ürünler ve ulaşım ile ilgili detaylı tüm bilgilere sahip olarak güven içinde ürün ya da ürünlerinizi satın alabilirsiniz. Myra imzası ile sunulan yüzükleri sipariş verirken yüzük ölçüsünü belirmenin yanı sıra beyaz ya da sarı altın seçimlerine de yer verebilirsiniz. Site üstünden direk olarak zaman kaybetmeden sipariş verebilir ya da dilerseniz telefon ile de siparişinizi tamamlayabilirsiniz. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir