• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Mardin`de "Kardeşlik İftarı" havadan görüntülendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`de on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif`in ilk gününden beri yapılan "kardeşlik iftarı", halkın yoğun katılımı dikkat çekiyor.

İftar programlarının 8`incisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`nun katılımıyla havadan da görüntülendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı`nda düzenlenen kardeşlik iftarında konuşan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Vali Mustafa Yaman, Mardin`de birçok şeyin değiştiğini ve güzelliklerin yaşandığının altını çizdi.

Yaman, “Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı`nda hemşehrilerimiz ile bir araya geliyoruz. Bugün de yoğun mesailerine rağmen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu iftarımıza misafir oldu. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz.  Kentimizde sosyal projelerde çığır açtık. 32 sosyal projemizle örnek çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında yatırım sezonunun başlamasıyla hemşerilerimize her anlamda hizmet etmek için projelerimizi hazırladık. Belediyemizi tüm bütçesini şehrimiz için harcıyoruz. Kentimizde kırsal mahallelerimiz de dâhil, yollarından taziye evlerine, parklarından sosyal yaşam alanlarına kadar rekor çalışmalar gerçekleştireceğiz.” dedi.

(M. Salih Keskin – İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir