• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
İpekyolu`nda halk iftarda bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpekyolu Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla 9 gün sürecek ‘Sokak İftarı` programı kapsamında Sanat Sokağı'nda yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği verdi.

İkincisi gerçekleşen iftar yemeğine, Van Valisi İbrahim Taşyapan, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci toplulukları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kısa bir konuşma yaptı. Öztürk, “Mübarek bir aydayız, mübarek bir zamandayız, Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin. Bizi Ramazan ayı ile buluşturan Allah, yine bizi birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı`nı idrak etmeyi nasip etsin diyorum.” dedi.

Programda daha sonra konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan ise “Bugün İpekyolu Belediyemizin Sanat Sokağı`nda düzenlemiş olduğu iftar programında hep beraberiz. Rabbimiz için oruç tuttuk, onun verdiği rızıkla hep birlikte iftar ediyoruz. Allah oruçlarımızı kabul etsin. Mübarek Ramazan ayındayız, inşallah bu mübarek günler bizlerin kardeşliğine, birliğine, beraberliğine ve aramızdaki muhabbetin artmasına vesile olur. Bu görüntü de bunun en güzel örneklerinden bir tanesidir. Bu Allah`ın bize olan bir lütfudur. Van`ımızda bu tür güzelliklere de şahit oluyoruz ve hep beraber yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.  (Yılmaz Sönmez-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir