• DOLAR 32.421
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2441.32
  • ...
Erbakan İçin Şiir ve Kompozisyon Yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın 1.ölüm yıl dönümü münasebetiyle teşkilat olarak 81 İlde Erbakan ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışması yapacaklarını söyledi. Merhum Erbakan hocamız son yüzyılın en önemli devlet ve siyaset adamıydı diyen Söylemez, Erbakan hocanın Ülke siyasetinde yeni bir çığır açtığını dile getirdi.
 
Söylemez, "Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın ebediyete yolculuğunun birinci yılını doldurduk. İnsan elinde bulundurduğu şeylerin gerçek değerini kaybettiği zaman daha iyi anlıyor. Merhum hocamızın yaşantısı, mücadelesi ve hayatı bizlere hep örnek olmuştur. `Halka hizmet hakka hizmettir` ilkesini düstur edindiği gibi bunu yaşantısının her alanına da hakkıyla yansıtmıştır. Erbakan hocamız hayatı iman ve cihat olarak gördü. Öylede yaşadı. İnandığı davası için hep mücadele verdi, son nefesine kadar davasının en büyük neferi oldu. Kendisine karşı mücadele edenlere bile nezaket ve zarafetle davrandı. İdeallerinden asla taviz vermedi.
 
Gerekirse bedel ödemekten çekinmemeyi hepimize en iyi öğreten bir öğretmen, bir dava adamıydı. Asla kendisini düşünmedi sürekli milletim dedi. Hayatını ülkesine adadığı gibi tüm İslam âlemine de adadı" şeklinde konuştu. 
Söylemez konuşmasının devamında; "Bu vesileyle D8`lere alternatif güç yaratmayı düşünecek kadar büyük düşünen bir liderdi. Karanlık güçlerin her zaman hedefinde olmasına rağmen asla kendi davasından, kişiliğinden ödün vermezdi" dedi.
 
Söylemez, "SP`nin düzenleyeceği ``Erbakan Haftasına`` da Türkiye`nin dört bir yanında yüreği ``Önce İnsan`` nidalarıyla atan Türkiye Gençlik Konseyi ailesi olarak elimizden gelen katılım ve desteği göstereceğimiz gibi bunun dışında Türkiye Gençlik Konseyi olarak bizde bu hafta hem Erbakan hocamızı çeşitli etkinliklerle anacağız hem de 28 Şubatçıları protesto edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Veysi Rüzgar-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir