• DOLAR 32.551
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.05
  • ...
"Peygamber sevdalılarını Yenikapı`ya bekliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AHMET KARAKAŞ - DOĞRUHABER
Her yıl düzenlediği etkinliklerle yüzbinleri meydanlara toplayan Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü yarın Yenikapı Miting Alanında saat 14.00 da Kutlu Doğum Etkinliği düzenleyecek. Yoğun bir katılımın beklendiği etkinliğe Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörü Kurtaran, tüm Peygamber âşıklarını Yenikapı`ya davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü olarak uzun süre üzerinde çalıştıkları Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Kurtaran; “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak İstanbul Yenikapı Miting Alanında yapacağımız Kutlu Doğum etkinliği nedeniyle heyecanımız artmış durumda. Hazırlıklarımız platforma üye derneklerimizin üye ve gönüllülerinin samimi ve ihlaslı gayretleri ile etkinlik günü yaklaştıkça daha da yoğunlaştı ve hazırlıklarımızın son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. İstanbul halkına 500 binden fazla el ilanını dağıttık. Sokaklarda, caddelerde toplu taşıma araçlarına etkinlikle ilgili afişlerimizi astık. Özel davetiyelerimizle basın kuruluşları, insani ve İslam sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerine giderek etkinliğimize davet ettik. Büyük bir heyecan var.” dedi.

“HEP BERABER PEYGAMBER (SAV)`E OLAN SEVGİMİZİ HAYKIRALIM”

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Hz. Muhammed (SAV)`in adaletini toplumda tesis etmek için üstlerine düşen sorumluluğu yapmaya çalışacaklarını belirten Kurtaran; amacımız bu kutlu etkinlikten herkesi haberdar etmek ve Peygamber (SAV)`e olan sevgimizi hep beraber ilan ederek ona layık ümmet olmak için gayret göstermektir. Bu sene biz özellikle ‘Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)` temasını öne çıkararak Resulullah (SAV)`ın bu yönünü inşallah topluma götüreceğiz, topluma anlatacağız. Bu konuda şu an toplumun gerçekten de çok büyük bir ihtiyacı var. Gerek ülkemizde, gerek diğer ülkelerde zulüm altında inleyen insanlar var. Bu insanların tek ilacı ve kurtuluşları Resullulah (SAV)`e bağlılıktan geçer. İnşallah biz de Peygamber Sevdalıları platformu olarak bu konuda üstümüze düşen sorumluluğu elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışacağız.

ETKİNLİK ALANINA ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK

Anadolu ve Avrupa yakasından toplam 111 noktadan etkinliğe ücretsiz ulaşım sağlanacağını belirten Kurtaran; “Peygamber sevdalısı halkımızı alana taşımak için Anadolu yakasında 10 ilçede 29 ve Avrupa yakasında 18 ilçede 82 noktada olmak üzere toplam 111 noktadan etkinlik alanına Ücretsiz servis araçlarımız ulaşımı sağlayacak.  Bu konuda hazırlıklarımız tamamlandı. Biz bütün gayretimizle araç kalkış noktalarına gelen Peygamber sevdalısı halkımızı mağdur etmeksizin etkinlik alanına taşıyacağız. Ancak burada özellikle değerli Peygamber sevdalısı halkımıza birkaç hususta duyuruda bulunmak istiyoruz. Birinci husus imkânı ve araçları olan kardeşlerimizden etkinlik alanına kendi imkân ve araçlarıyla gitmeleri, İkincisi bu hayırlı hizmete ben de yardımcı olmak istiyorum diyerek gerek kendi araçları ile ve gerekse platformumuz ile irtibata geçerek araç tahsisinde bulunmak isteyip etkinlik alanına katılımcıların taşınmaları hususunda yardımcı olmalarını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kurtaran cümlelerini şöyle noktaladı: “Aziz İstanbul`da bizimle beraber Muhammedi Sevda ve coşkuyu yaşamak isteyen tüm Peygamber Sevdalılarını etkinliğimize davet ediyoruz. Ve diyoruz ki “Haydi Peygamber Sevdalıları 7 Mayıs Pazar günü saat 14.00 da Yenikapı Miting Alanında buluşalım. Ve hep beraber Resulullah (SAV) sevgimizi ve özlemimizi salavatlarla haykıralım.”

(NOT: Araç kalkış noktaları için irtibat bilgileri)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir