• DOLAR 32.221
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2455.901
  • ...
İstanbul`da 111 noktadan Kutlu Doğum etkinliğine ücretsiz servis sağlanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 7 Mayıs Pazar günü (bugün) İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda saat 14.00'de düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinli için 111 noktadan ücretsiz servis kalkacağı belirtildi.

Konuyla ilgili Peygamber Sevdalıları Platformu İstanbul Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Peygamber sevdalısı halkımızı alana taşımak için Anadolu yakasında 10 ilçede 29 ve Avrupa yakasında 18 ilçede 82 nokta da olmak üzere toplam 111 noktadan etkinlik alanına Ücretsiz servis araçlarımız ulaşımı sağlayacak." denildi.

Etkinlikle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu konuda hazırlıklarımız tamamlandı. Biz bütün gayretimizle araç kalkış noktalarına gelen peygamber sevdalısı halkımızı mağdur etmeksizin etkinlik alanına taşıyacağız. Ancak burada özellikle değerli Peygamber sevdalısı halkımıza birkaç hususta duyuruda bulunmak istiyoruz. Birinci husus imkanı ve araçları olan kardeşlerimizden etkinlik alanına kendi imkan ve araçlarıyla gitmeleri, İkincisi bu hayırlı hizmette bende yardımcı olmak istiyorum diyerek gerek kendi araçları ile ve gerekse platformumuz ile irtibata geçerek araç tahsisinde bulunmak isteyip etkinlik alanına katılımcıların taşınmaları hususunda yardımcı olmalarını duyurmak istiyoruz." (İLKHA)

ARAÇ KALKIŞ NOKTALARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu haberler de ilginizi çekebilir