• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Ankara`da Kutlu Doğum Çoşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Hz Muhammed`in Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle tüm yurtta birçok etkinlik düzenlenmeye devam ederken bir organizasyon da Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi İKRA EĞİTİM-DER Ankara şubesi tarafından yapıldı.

Sincan Yeni Ceylan Düğün Salonu`nda saat 19.30`da başlayan etkinliğe peygamber sevdalısı vatandaşlardan yoğun ilgi vardı.

Program, Kuran tilaveti ile başladı. Sık sık salâvatların getirildiği geceye ilahi sanatçısı Mustafa ilahi ve ezgileri ile renk kattı.

,İlk kürsüye gelen İKRA EĞİTİM DER yönetim kurulu üyesi Özcan Bilmez, bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra sanatçı Mustafa Türkçe ve Kürtçe birer ilahi seslendirdikten sonra İKRA EĞİTİM DER Çocuk İlahi Grubu güzel ilahileriyle katılımcıları coşturdu.

Kişi sevdiği ile beraberdir
Daha sonra kürsüye gelen Doğruhaber Gazetesi Yazarı ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmed Göktaş Hoca katılımcılar tarafından ilgiyle dinlenen bir konuşma yaptı.

Peygamber sevdasına sıkça değinen Göktaş hoca, sahabelerin resule olan sevgisi ve muhabbetini ve Resulullahın "Kişi sevdiği ile beraberdir" hadisini hatırlatan Mehmet Göktaş hoca ayrıca peygamber sevdasının gönüllerde kalmayıp meydanlara salonlara dökülüp çığ gibi büyüyeceğini belirtti. Muhammedi sevdanın önünde kimsenin duramayacağını ve her yıl dalga dalga büyüyerek arttığını belirtti.

Mehmet Göktaş hoca konuşmasında Resulün hayatından örnekler verirken duygulu anlar yaşandı.

Etkinlik okunan salavatlar ve ilahiler eşliğinde son buldu.

Furkan Gümüş - İLKHA

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir