• DOLAR 32.459
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2437.049
  • ...
Karşı şeride giren tanker otomobili ezdi: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`de Nusaybin-Kızıltepe Karayolu üzerinde karşı şeride geçen bir tankerin çarptığı otomobil hurdaya döndü. Ezilen araçtan 2 kişini cansız bedeni çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Otarkan yönetiminde 33 APY 53 plakalı tanker, henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak karşı şeritte seyreden ve yolcuları almak üzere havalimanına giden Hayrettin Doğan`ın yönetiminde 06 BG 0768 plakalı otomobile çarptı.

Feci kazada otomobilde sıkışan Hayrettin Doğan (48) ve yanında bulunan eşi Azize Doğan (47) feci şekilde olay yerinde can verdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, UMKE ve 112 Acil servis ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmalarıyla önce kamyon çekildi ardından da aracın belirli yerleri kesilmek suretiyle cesetler bulundukları yerlerden çıkarıldı.

Tanker sürücüsü Mehmet Otarkan ise olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görgü tanıklarından Ethem Ari, “Tanker, Nusaybin`e doğru giderken her halde lastiği patlamış ve yoldan çıktı. Önce sağ şarampole ardından sol yola çıkarak karşı yönden gelen otomobili ezdi.” dedi.

Vefat edenlerin yakınları da olay yerine geldi. Vefat eden Hayrettin Doğan`ın yeğeni Aydın Doğan, “Dayım aracıyla Nusaybin tarafından gelip yolcularını almak için havaalanına gidiyormuş. Tanker de karşı yönden gelerek otomobili eziyor. Her ikisi de vefat ediyor.” ifadeleri kullandı.

Kaza ile ilgili jandarma ekiplerince soruşturma başlatıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir