• DOLAR 32.58
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2436.353
  • ...
Adıyaman`da Ambulans Kaza Yaptı: 4 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Olay, Göçeri köyü yakınında Kahta`ya 3 kilometre kala, gece saat 01.30 civarında meydana geldi. Şoför Bahattin Y., buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan araç, tarlaya uçtu. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi gönderildi. Adıyaman`dan olay yerine arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler takla atarak ters dönen ambulansta bulunan yaralıları uzun çabalar sonucu çıkardı.

Yaralanan ambulans şoförü Bahattin Y. (44), acil tıp teknikerleri Cihad Turan (19), Serdar Göksu (19) ve ambulansın taşıdığı hasta Deniz Pişmanoğlu ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra ambulansta bir hasta yakınının daha olduğu yönündeki bilgi ekipleri yeniden harekete geçirdi. Olay yerine tekrar giden ekipler, çevrede ve ambulansın içinde arama yaptı. Yaklaşık yarım saatlik aramadan sonuç elde edemeyen ekipler, ambulansta hasta yakınının olmadığı bilgisini alınca olay yerinden ayrıldı.
Kahta Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alınan ambulans şoförü Bahattin Y. ve yaralı hasta Deniz Pişmanoğlu Adıyaman`a sevk edildi.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir