• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
İnsan Olan Kıyar Mı Allah`ın Yarattğı Bir Bedene!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeryüzü karalar bağlamış yüzüne, söylesene ey toprak sinene bastığın onlarca çocuk bedeni nerede? Çocuk cinayeti deyip geçmeyin artık, bu yapılan apaçık bir katliamdır. Bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmekle eşdeğer iken basitleştirmeyin duyduklarınızı. Film izler gibi haber izlemeyin. Ümmet ne halde diye ağlayın saatlerce, eğer vicdanınız sağır kesilmediyse günlerce sürsün yasınız, aileden biri ölmüşçesine…

Çocuk istismarı öyle vahşi bir boyuta ulaşmış ki sizin öpmeye koklamaya kıyamadığınız yavrunuza eller ne acılar çektiriyor. Tek suçu gücü yetmemek tek suçu kendini koruyacak kadar sağlam olmaması! Dur öldürme diye bağıracak kadar gücünün olmaması! Kendine gel ey ümmet, bu ne cehenneme gitme çabası…

Son yıllarda yaşanılan birkaç acı olaya değinelim kısaca. Kayseri`ye çevirin bakışlarınızı, Fatih Koçaker`e… İsmi kadar güzel bir kaderi olmadı, hayatının en güzel yıllarını üvey anne korkularıyla yaşadı. İç organlarına kadar delik deşik eden, kafasını yardıktan sonra hastaneye götürme gereği duymayıp evdeki iğneyi ocakta yakıp dikiş ipiyle kafasını diken bir üvey anneye sahipti. Hastaneye kaldırılınca utancından yaşadıklarını söyleyemedi! Ufacık bedenine bunları yaşatanlar utanmadı Fatih`im. 40 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra ruhunu Allah`a teslim etti. Bu yaşananlar bile o cani kadına dur demeye yetmedi, bir de üstüne tüm bu işkenceleri Fatih`in kendi kendine yaptığını söyledi! Getirin gözlerinizin önüne Fatih`i, çektiği acıları korkusundan söyleyemeyen o minik bedeni! 

Hatay`a çevirin bakışlarınızı, öz anne dehşetine… Aslında üveylik özlük değil mesele, İnsan olan kıyar mı bir bedene?  Biri 13 aylık diğeri 35 günlük iki çocuğunu cinnet geçirdiği gerekçesiyle tekmeleyerek boğarak öldüren bir anne.  Getirin gözlerinizin önüne, savunmasız iki çocuğun çektiği acıları. 35 günlük minik bebeğin ne olduğunu bile anlamayışını!

Haberi bir müzik parçası gibi dinleyen bir zihniyet haline gelmişken, sorun kendinize kaç dakika gözyaşı döktünüz bu faciaları duyarken? Allah Ümmet-i Muhammed`i ıslah etsin… Ölümün yaşı yok belki; ama Allah tüm insanlara güzel ölümler nasip etsin.            

ŞEYDA ÜNAL

Bu haberler de ilginizi çekebilir