• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
"Kayseri Muhammedi bahar ile renkleniyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörü Edip Gültekin önümüzdeki Pazar günü düzenleyecekleri Kutlu Doğum etkinliğine tüm halkı davet ettiklerini belirterek etkinlik kapsamında kentteki çalışmalarını anlattı.

Etkinliğin 24 Nisan Pazar günü Kurşunlu Otoparkı (Almer Yanı) Alanı'nda yapılacağını belirten Gültekin, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarına bu yıl da büyük bir heyecanla başladıklarını aktardı.

Gültekin, "Gözlemlerimiz ve halktan gelen teveccühler yapılan bu etkinliklerin, adeta Kayseri`yi Muhammedi bir bahar ile renklendirdiği, manevi bir hava kattığına müşahede ediyoruz." dedi.

El ilanı, afiş, branda, yerel radyo ve TV'ler, internet haber siteleri, stant kurma aracılığıyla halkı etkinliğe davet ettiklerini söyleyen Gültekin, "Üye ve gönüllülerimiz STK`ları, resmi kuruluşları, esnafı ve ev ev gezerek Peygamberimizi konu alan kitabı hediye edip, halkı Muhammed'i sevdaya davet ediyorlar." dedi.

"Ev ve esnaflara 20 bin 000 siyer kitabı hediye edilecek"

Gültekin, "Geçtiğimiz sene yaptığımız Kutlu Doğum etkinliği için Kayseri geneli 10 bin adet siyer kitabı hediye ettik. Bu yıl da Allah'ın izni ile ev ve esnaflara 20.000 adet siyer kitabı hediye edeceğiz. Yapılan bu hayırlı çalışmalarına destek olmak isteyen olursa bize ulaşıp kendisi de bizatihi katkıda bulunabilir. Genci ve yaşlısıyla bu kutlu sevdanın yükselmesi ve yeşermesi için üye ve gönüllülerimiz, gece-gündüz demeden reklam ve tanıtım afişlerini astılar. Birçok ev ve iş yerine el ilanları ile 'Hira`da Yükselen Nur' adlı peygamberimizin örnek ahlakını anlatan siyer kitabı dağıtılarak halkımız etkinliğe davet ettik." dedi.

"Kayseri Muhammedi bahar ile renkleniyor"

Gültekin, şöyle konuştu: "Caddeler, sokaklar, iş yerleri, camiler, okullar, toplu taşıma araçları kısaca Kayserinin tamamı Kutlu Doğum afişleri ile süslenilmiş. Ortamın manevi havası ve baharında gelmesi ile birlikte kelimenin tam anlamı ile Kayseri Muhammedi bahar ile renkleniyor. Elhamdülillah geçen yıla göre halkımızın etkinliğe olan özleminin daha da pekiştiğini ve etkinlik gününü dört gözle beklediklerine şahit olmaktayız." (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir