• DOLAR 32.276
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2466.364
  • ...
"Kızıltepe halkı hak ettiği hizmeti almaya devam edecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediye Başkan vekili Kaymakam Ahmet Odabaş, ilçede yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kızıltepe halkının hak ettiği hizmeti bundan sonra da daha iyi ve hızlı bir şekilde almaya devam edeceğini belirten Odabaş, "Vatandaşımız bizlerden duasını eksik etmesin, onlar için çalıştığımızın bilincinde olsunlar." dedi.

Şehrin giriş ve çıkışlarını başak motifi ve LED ışıklandırma ile süsleyeceklerini belirten Odabaş, "İnşallah, şehrimizi Kızıltepelilerin hak ettiği güzelliğe kavuşturmak için gece gündüz demeden elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 6 Aralık 2016 tarihinde Kızıltepe Kaymakamlığına, arkasından da sayın Valimiz tarafından Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmemizden sonra bize 'kardeş belediye' olarak atanan İzmit Belediye Başkanlığıyla beraber yaptığımız çalışmalar yavaş yavaş meyvelerini vermeye başlıyor." dedi.

Odabaş, "İlçemizin can merkezi olarak değerlendirdiğimiz, her gün binlerce vatandaşımızın, esnafımızın geçtiği Cumhuriyet Meydanı, düzenleme yapmak için ilk planladığımız yerlerden birisiydi. Burada ilk düzenlememizi İzmit Belediyesiyle ortaklaşa bir şekilde çorba çeşmesini kurarak gerçekleştirdik. Bunun açılışından kısa bir süre sonra da yine bizlerin teklifiyle İzmit Belediye Başkanlığının organizasyonları, yardımlarıyla beraber LED ışıklandırmalarını gerçekleştirdik. Tüm Kızıltepe halkına hayırlı uğurlu olsun." diye belirtti.

Kızıltepe halkının hak ettiği hizmeti bundan sonra da daha iyi ve hızlı bir şekilde almaya devam edeceğini aktaran Odabaş, "Projelerimiz teker teker gerçekleşiyor. Bu LED ışıklar konusunda Viranşehir yolu üstünde başak motifiyle birlikte ışıklandırmalarımızı yapacağız. Şenyurt kavşağında bir LED ışık çadırı olacak, çalışmalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Vatandaşların hizmet noktasındaki beklentilerini anketlerle ölçtüklerini ve bu doğrultuda hizmet verdiklerinin altını çizen Kaymakam Odabaş, "O beklentiler doğrultusunda inşallah hizmetlerimize daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Cumhuriyet Meydanı Kızıltepe`nin göz bebeği, orada düzenlemelerimiz devam edecek. Orada insanların yaşamlarını kolaylaştıran konforunu artıran şehir mobilyaları olsun, meydanda bulunan havuzun yeniden düzenlemesi olsun, insanların ihtiyaçlarını giderilmesi için lavabolar, emzirme odaları, namazlarını kılabilmeleri için küçük bir mescidimiz olacak. Zabıta noktamız olacak. Bunların hepsini inşallah en kısa bir şekilde hizmete geçireceğiz. Vatandaşımız bizlerden duasını eksik etmesin onlar için çalıştığımızın bilincinde olsunlar. Kızıltepeyi çok seviyoruz onlar için çalışıyoruz ‘Belediyeniz sizinle` diyorum." diye konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir