• DOLAR 32.576
  • EURO 34.995
  • ALTIN 2435.713
  • ...
Suriyeli cinayeti araştırılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te 2 gün önce başından vurularak öldürüldükten sonra cesedi boş araziye atılan Suriyelinin kimliği tespit edilirken, cinayet ile ilgili Suriyelilere ait olan ve daha önceden mühürlenen bir "eğlence mekânına" baskın düzenlendi.

Geçtiğimiz Pazar günü Şehitkamil ilçesi Güneykent Mahallesi'nde yol kenarında tabanca ile başından vurularak öldürülmüş halde bulunan kişinin Suriyeli Muhammed El-Mahri (36) olduğu belirlendi.

Suriyeli El-Mahri'nin cinayet şüphelilerini bulmak için başlatılan soruşturma kapsamında Suriyelilere ait olan ve daha önceden mühürlenen bir eğlence mekânına baskın düzenlendi. Baskında Suriyelilere ait mekânda arama yapılırken, mekânın iç ve dış kısımlarına konulan onlarca güvenlik kamerasının kayıtlarının tutulduğu bilgisayar ise bulunamadı.

Cinayetle ilgili araştırmalar devam ederken, ısıtıcı ve ışıkların açık bırakılması cinayetin bu mekânda işlendiği ve şüphelilerin cinayetten sonra panik içerisinde kaçmış olması ihtimali üzerinde duruluyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir