• DOLAR 32.569
  • EURO 34.722
  • ALTIN 2410.534
  • ...
Çalınan aracını yakılmış halde bulunca gözyaşlarını tutamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye'deki iç savaştan kaçarak 10 çocuğu ve eşiyle beraber Gaziantep'e göç eden Muhammed Hasan Fatih (55), Şehitkâmil ilçesinde ikamet etmeye başladı.

İncilikaya Mahallesi'nde yaşayan Fatih, bir hayırseverin kendisine verdiği 27 TE 276 plakalı kamyonetle nakliyat ve kâğıt toplayıcılığı işini yapmaya başladı.

Fatih'in aracı dün gece evinin önünde park halindeyken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Durumu polise bildiren Muhammed Hasan Fatih, kamyonetini kendi imkânlarıyla aramaya başladı.

Kamyonetini, oturduğu mahalledeki boş bir arazide akü ve tekerlekleri alındıktan sonra yakılmış halde bulan Fatih, gözyaşlarına boğuldu.

Ailesinin geçimini sağladığı kamyonetin yakılmasına çok üzüldüğünü belirten Fatih, "Kamyonetim yandı. İş bitti. Çocuklarım aç kalacak. Bütün varlığım bu arabaydı. Allah bunu yapanların yanına bırakmaz. Şimdi çocuklarıma nasıl ekmek götüreceğim?" dedi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, aracı çalan ve yakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

(İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir