• DOLAR 32.597
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2450.893
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile akşam saatlerinden sonra Antalya'nın doğu kıyılarının yağmur ve sağanak, gece Bilecik ve Kütahya çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı, kuzey, iç ve batı kesimlerde 1 ila 4 derece artacağı, güney bölgelerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğleden sonra batısının, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, gece Bilecik çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güneydoğusunda yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.  

Bursa: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı: 13°C

İstanbul :Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı:13°C

Ege

Parçalı zamanla çok bulutlu, kıyı kesimleri ile akşam saatlerinden itibaren Kuzey ve Kıyı Ege'nin aralıklı yağmur ve sağanak, gece Kütahya çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.  

İzmir: Parçalı zamanla çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı: 13°C

Akdeniz

Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyılarının çok bulutlu, gece Antalya'nın doğu kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Adana : Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyıları çok bulutlu:14°C

İç Anadolu

Parçalı ve az bulutlu, zamanla Eskişehir çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Ankara :Parçalı ve az bulutlu: 4°C

Konya : Parçalı ve az bulutlu:5°C

Batı Karadeniz

Parçalı ve az bulutlu, zamanla Bolu ve Düzce çevrelerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Bolu : Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu:6°C

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Samsun : Parçalı ve az bulutlu:12°C

Trabzon : Parçalı ve az bulutlu: 12°C

Doğu Anadolu

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Elazığ:4°C: Parçalı ve az bulutlu

Güneydoğu Anadolu

Parçalı ve az bulutlu, zamanla güneyinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

Diyarbakır : Parçalı ve az bulutlu:7°C

Gaziantep: Parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu: 7°C (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir