• DOLAR 32.597
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2450.893
  • ...
Ağrı`da DAEŞ operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, DAEŞ içerisinde geçmiş dönemde sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği ve eylem yapmak amacıyla yasadışı yollarla Türkiye`ye giriş yaptığı değerlendirilen Rusya uyruklu H.M. isimli şüphelinin, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

Valilik açıklamasında, “DEAŞ içerisinde geçmiş dönemde sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren ve ülkemize eylem yapmak amacıyla illegal olarak giriş yaptığı değerlendirilen Rusya uyruklu H.M. isimli şüphelinin yakalanmasına yönelik 03 Aralık 2016 günü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyon sonucu ilimiz merkezinde kaldığı evde yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin, ev aramasında farklı şahıslara ait sahte geçici koruma kimlik belgeleri, aralarında kendisinin de olduğu sözde DEAŞ`a ait bayrak altında çekilmiş fotoğraflar ile dijital materyaller ele geçirilmiştir.” denildi.  

Açıklamada, gözaltına alınan şüphelinin, işlemleri tamamlandıktan sonra 12 Aralık günü adli mercilere sevk edildiği mahkeme tarafından  “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir