• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR`da devir teslim!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Siirt İl Başkanı olarak 3 yıldır görev yapan Zülfikar Fırat, görevini bugün yapılan törenle Behcet Sevgili'ye devretti.  

Yapılan törende Fırat, il başkanlığına atanan Sevgili'ye görevlendirmesini tebliği etti. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Fırat, 3 yıl sürece yaptığı görevde her zaman mazlumların yanında olduğunu ve öyle olmaya devam edeceğini söyledi.

Bugüne kadar görev yaptığı HÜDA PAR'ın bayrağını Sevgili'nin daha ileriye taşıyacağını ifade eden Fırat, şöyle konuştu:

"HÜDA PAR kurulduğu günden beri bölgedeki olaylara karşı partimizin getirdiği çözümler sayesinde bölgede farklı bir ses ve çözüm geliştirildi. Halkımıza daha iyi hizmet etmek için bugüne kadar yürüttüğüm mücadeleyi partimle birlikte yürütmeye devam edeceğim. İş yoğunluğum nedeniyle partimizin daha güçlü olması için genel merkezimize yaptığımız talep kabul görüldü. Yerime gelen Behçet Sevgili kardeşimin bu görevi daha layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Partimizin bayrağını daha ileriye götüreceğini ve bu yolda biz de kendisine destek olmayı sürdüreceğiz."

İl başkanı olan Sevgili ise Fırat'a bugüne kadar yürüttüğü görevden dolayı teşekkür ederek, "Zülfikar Fırat başkanımın bugüne kadar başarılı bir şekilde yürüttüğü görevi iş yoğunluğu sebebiyle bugün itibari ile bayrağı bize devretti. Biz de bu davaya layık olmaya çalışacağız. Siirt'in layık olduğu yere gelmesi için koşturuyoruz, hizmet yapmaya çalışıyoruz. İnşallah beraber çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

İl yönetim kurulu, Behcet Sevgili'nin görevi devralmasının ardından tebriklerde bulundular. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir