• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Diyarbakır`da elektrik kesintisi uygulanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 7-8 Aralık tarihlerinde Diyarbakır`da birçok yerde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketinin (TEİAŞ) trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Aralık`ta Silvan, 8 Aralık`ta ise merkeze bağlı bazı kesimlerde planlı elektrik kesintisi uygulanacağı uyarısında bulunuldu.

Açıklamada, “TEİAŞ tarafından 7 Aralık günü Silvan Trafo Merkezi`nde bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle aynı gün 08.00-16.00 saatleri arasında Silvan merkez ve köylerinde dönüşümlü şekilde enerji kesinti yaşanacak. Diyarbakır-2 Trafo Merkezi`nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle de 8 Aralık günü 05.00-14.00 saatleri arasında Diyarbakır merkezde elektrik kesintileri yaşanacak.” denildi.

Kesintiden etkilenecek yerlerle ilgili, “Kesintiden Gündoğan, Aziziye, Cumhuriyet, Mevlana Halit, Kaynartepe, 5 Nisan, Batıkent, Fatih, Muradiye, Fatih, Gürsel, İstasyon, Ekinciler, Dağkapı Gazi, Ali Emiri, Lise ve Turistik caddeleri, Ben-u Sen, Şehitlik, Mardinkapı, Bağıvar, Dicle Üniversitesi, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hastaneler Caddesi ve Silvan yolu etkilenecek.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir