• DOLAR 32.309
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2410.326
  • ...
Bingöl'de sığınak ve tuzaklanmış patlayıcı imha edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl’de PKK’ye yönelik devam eden operasyonlarda 2 gün içerisinde 64 sığınak, 6 mevzi ve 3 tuzaklanmış el yapımı patlayıcı bulunarak imha edildiği belirtildi.

Konu ile ilgili Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Bingöl’de 2 günde gerçekleştirdikleri operasyonlar ile 64 adet sığınak, 6 adet mevzi ve 3 adet tuzaklanmış el yapımı patlayıcıyı tespit ederek imha ettiğini bildirildi.

Açıklamada, "25-26 Kasım 2016 tarihlerinde Yayladere ilçesi Alınyazı, Gökçeal ve Kırköy bölgelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda 12 sığınak ve 3 adet tuzaklanmış EYP imha eden güvenlik güçlerimiz, BTÖ mensuplarının faaliyetlerine karşı yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, Adaklı ilçesi Cevizli, Aysaklı, Maltepe, Yaylakonak ve Dağ Yolu mahalleleri arasında kalan kırsal alanda icra edilen Şehit J.Uzm.Çvş Lokman Dargın-4 operasyonunda da  BTÖ mensuplarına ait 52 adet sığınak ve içinde bulunan çok sayıda yaşam malzemesi  ile 6 adet mevzi imha edildi.” denildi. (İLKHA) 























Bu haberler de ilginizi çekebilir