• DOLAR 32.597
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.057
  • ...
Kar yağışı geliyor, sıcaklıklar 10 derece düşecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

EDİRNE - İl Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin salı gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor.

Soğuk hava dalgasının, salı günü Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da kar yağışına neden olacağı tahmin ediliyor. Karla birlikte hava sıcaklıklarının 10 derece düşeceği ön görülüyor.

Kar yağışının çarşamba günü ise Trakya'dan Anadolu'ya geçmesi bekleniyor.

Eroğlu gün verdi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Afyonkarahisar'a bulunan Bakan Eroğlu, partisinin bir düğün salonunda gerçekleştirilen 73. İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Ardından Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı'nın açılış törenine katılan Bakan Eroğlu, daha sonra da Türkiye Motocros Final Yarışması ödül törenine katıldı. Katıldığı ödül töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, basın mensuplarının hava durumu ile ilgili soruları üzerine eline aldığı harita üzerinden meteorolojik değerlendirmelerde bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, harita üzerinden önümüzdeki haftanın meteorolojik durumu hakkında bilgi vererek, “Özellikle Çarşamba günü aşağı yukarı Türkiye`yi kar kaplıyor” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir