• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Hızını alamayan kamyon ticari taksiye çarptı:2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`ın Bağlar ilçesinde kamyonun ticari taksiye arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda saat 13.40 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda seyir halinde olan 21 TT 491 plakalı ticari taksi, yeni hal kavşağı mevkiindeki orta refüjde çalışma yapan karayolları ekibinin işareti üzerine yavaşladı. Bu sırada aynı yönde hızla gelen 72 AB 687 plakalı kamyon, ticari taksiye arkadan çarptı. Kazada ticari taksi şoförü ile araçta bulunan bir yolcu yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kısa süreliğine trafikte aksama yaşanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan yaşanan kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde karayolları ekibinin hiçbir güvenlik önlemi almadan yolda çalışma yaptığı ve bu yüzden hızla gelen kamyonun, ticari taksiye arkadan çarptığı görülüyor.

Görüntülerde ayrıca karayolları ekibinin kazadan kıl payı kurtulduğu da yer alıyor. (M. Hüseyin Temel, Hüseyin Genel – İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir