• DOLAR 32.455
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2434.83
  • ...
HÜDA PAR`dan Rehber TV`ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Medya Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ve beraberindeki partili heyet Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Furkan`ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Elibüyük`e Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu`nun da eşlik etti. Heyeti Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Furkan kapıda karşıladı.

Televizyon binasını ve birimlerini dolaşan Elibüyük, personelle ayaküstü sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

“HÜDA PAR`ı takdir ediyor ve dikkatle izliyoruz”

TV çalışmaları hakkında bilgi veren Furkan, toplumun maslahatını gözeterek hareket eden kurumların dayanışmasının ehemmiyet arzettiğini belirterek, toplumun tüm dinamiklerinin iyiye ulaşabilme adına birbirlerine destek olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Furkan, “Elbette ki basının, toplumun şekillenmesinde ve yönlendirilmesinde ehemmiyeti çok büyüktür. Geçmişten bu yana şahit olduğumuz bir gerçek var. Topluma hükmetmek isteyenler öncelikle basını ele geçirmek gayretinde olmuşlardır. Malumunuz, basın üzerinden topluma darbe yapanların varlığına şahit olduğumuz gibi, 15 Temmuz darbe girişimi gibi menfur bir olayında yine basın aracılığıyla nasıl engellendiğine, bertaraf edildiğine şahit olduk. Tabi bu durum sadece basın ile alakalı değil. Aynı şekilde menfi siyasette de toplum için felakettir. Menfi siyasetin karşısında her yönüyle müspet bir bakış açısıyla toplumu ihya etme yoluna giden siyasi partilerin varlığı elbette ki önemli ve elzemdir. Bu yönüyle HÜDA PAR`ı takdir ediyor ve dikkatle izliyoruz.” dedi.

“Medya aracılığıyla bir darbenin nasıl engellenebildiğine hep beraber şahit olduk”

Rehber TV ailesinin misafirperverliğinden mutluluk duyduğunu ve memnun olduklarını ifade eden Elibüyük, medyanın toplumu aydınlatma ve bilgilendirme açısından çok büyük bir ehemmiyet arz ettiğini söyledi.

Medya üzerinden oluşturulan olumsuz algılarla toplumda çok büyük tahribatlar yapıldığını söyleyen Elibüyük sözlerine şöyle devam etti:

“Özellikle de topluma gayr-i ahlaki diziler üzerinden verilmeye çalışılan ahlaki yozlaşmanın önüne geçilmesi ve etkisinin kırılması ancak Rehber TV gibi ilkeli yayın yapan televizyonların varlığıyla mümkün olacaktır. Bunun yanı sıra medya aracılığıyla bir darbenin de nasıl engellenebildiğine hep beraber şahit olduk.”

“Daha zengin bir Rehber TV özlemini çektiğimizi bilmenizi isteriz”

HÜDA PAR olarak medyaya çok büyük ehemmiyet verdiklerini belirten Elibüyük, Rehber TV gibi toplumun inanç ve değerlerini dikkate alarak yayın yapan bir televizyonun varlığının kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Elibüyük, “Bölgede çok etkin bir pozisyonu olan ve büyük kitlelere ulaşan Rehber TV gibi bir televizyonun, menfi yayınlarıyla toplumu ifsat eden diğer basın kuruluşlarının etkisini kısmen de olsa kırdığına şahit olabiliyoruz. Hatta zaman zaman Karadeniz taraflarına yaptığımız ziyaretlerde Rehber TV`nin yayın politikasının bölge halkı tarafından takdirle karşılandığını ve izlendiğine şahit oluyoruz. Bu durum bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Çok daha çeşitli programlar ve çok daha zengin bir yayın politikasıyla daha etkin olacak bir Rehber TV özlemini çektiğimizi bilmenizi isteriz.” ifadelerini kullandı.

Elibüyük ve beraberindeki heyet ziyaret sonrası Rehber TV binasından ayrıldı. (Fikret Özkan- İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir