• DOLAR 32.467
  • EURO 34.52
  • ALTIN 2472.865
  • ...
HÜDA PAR heyeti Muhtarlar Derneğini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Muş İl Başkanı M. Şirin Çağlayan ve beraberindeki partili heyet Muş Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Süme ve bazı karşıladı. Ziyarette, toplumsal barışın tesisi ve adalet temelinde birlik beraberliğin önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş Muhtarlar Derneği Başkanı Süme, muhtarların topluma karşı büyük sorumluluk içerisinde olduğuna dikkat çekerek bu sorumluluğun içerisinde hareket etmeye çalıştıklarını söyledi.

Toplumsal barışın tesisi ve adalet temelinde birlik beraberliğin önemine vurgu yapan HÜDA PAR Muş İl Başkanı M. Şirin çağlayan ise, “Hepimizin birer birey olarak toplumumuza karşı sorumluluklarımız vardır. Bizler de bu sorumluluklarımızı yerine getirmek durumundayız. Toplumun sorunlarını belirleme, bu sorunlara çözüm üretme konusunda iş birliği yapmamız gerekir. Adalet ve hak çerçevesinde böyle bir çalışma içine gireceğiz. İnşallah safımızı böyle belirleyeceğiz ki Allah bizlerden razı olsun. Sizin de kendi alanınızda muhtarlar olarak sorumluluk taşıdığınız alanlar vardır. Sizin de yükünüz çok ağırdır. Bizler de her anlamda muhtarlarımıza elimizden gelen yardımı yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“Toplumumuzun sorunlarına çözüm bulabilme noktasında siz muhtarlarımıza ihtiyacımız vardır”

Halkın sorunlarına çare buluma noktasında toplumun sivil organlarının yardım ve desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirten Çağlayan, “Halkın sorunlarına çare bulma noktasında toplumda faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşları ve özellikle de muhtarlarımızın yardım ve desteklerine ihtiyacımız var. Bu anlamda siz değerli muhtarlarımızın da halkımıza hizmet noktasında ne kadar ağır bir yükün altında olduğunun farkındayız.  Bu nedenle toplumumuzun hem siyasi, hem ekonomik hem de ahlaki sorunlarına çözüm bulabilme noktasında siz değerli muhtarlarımızın yardımına ihtiyacımız vardır. Bu anlamda sizinle sürekli bir diyalog içerisinde olmamız gerekir ve bu birliktelik bizi fazlası ile memnun edecektir.” şeklinde konuştu.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu. (Ayetullah Tarhan- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir