• DOLAR 32.597
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2450.893
  • ...
Yasin Börü`nün yarım kalan görevini Bursalı gençler tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği, Umut Kervanı Yardım Platformu`nun Türkiye genelinde ‘Yasin Börü`nün ulaştıramadığı Kurban etini siz ulaştırın` sloganıyla başlattığı ‘Kurbanın kardeşliğe olsun` kampanyası kapsamında muhtaç ailelere kurban eti dağıttı.

Kurban Bayramı münasebetiyle vekâlet veren vatandaşların kurbanlıklarını kesmek için seferber olan yardım kuruluşları, ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere ulaştırmak için çaba sarf ediyor.

Umut Kervanı Platformunun Türkiye genelinde ‘Yasin Börü'nün Ulaştıramadığı Kurban Etlerini Sizler Ulaştırın'  sloganıyla başlatılan çağrıya destek verdiklerini Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği Başkanı Adnan Alınç, “Bizler, bayram günü diğer gençler gibi gezip eğlenmek yerine 16'sında yetim ve muhtaçlara kurban eti dağıtmayı tercih eden ve bu kutsal görevi yaparken vahşi inançsızlar tarafından hunharca katledilen Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının bu kutsal görevini yapmaktan büyük bir şeref duyuyoruz. Allah'ın katında da bunun büyük bir mükâfat olarak önümüze gelmesini ümit ediyoruz inşallah.” diye konuştu.

Derneğin dağıttığı kurban etlerini alan ihtiyaç sahibi aileler, kendilerini hatırlayan hayırseverlere ve hayırseverlere vekâletten etti kendilerine getiren dernek üye ve gönüllülerine teşekkür ettiler.  (Zeki Aras –İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir