• DOLAR 32.599
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2453.035
  • ...
Saldırıya Uğrayan Sevgi Der`i Milletvekili Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Peygamber Sevdalıları Platformuna üye dernekler arasında bulunan Sevgi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sevgi Der`e 11 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce bomba atılarak saldırıda bulunulmuştu.
Yapılan saldırı nedeni ile Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve partililer geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sevgi Der`e, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl genel meclis üyesi Metin Gün ve partili yöneticililer geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti heyetini Sevgi Der Başkanı M. Ali Ortaç ve yönetim kurul üyeleri karşıladı.

Huzurdan Rahatsızlık Duyanlar Var
Ziyaret sırasında Milletvekili Özdemir, toplum olarak huzura ve sükûnete ihtiyaç olduğunu belirterek, böyle bir saldırıya anlam veremediklerini ve toplumda huzurdan, olumlu adımlardan ve İslami hizmetlerden rahatsızlık duyanlar olduğunu ifade etti. Özdemir, bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını temenni ederek, toplum olarak herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydetti.

Hizmetimizden Alıkoyamazlar

Sevgi Der Başkanı M. Ali Ortaç, "Müslüman halkımızın huzurunu bozmaya yönelik her türlü eylem, söylem ve davranışlara karşı duyarlı tüm STK`ların karşı tavır takınmaları insani ve İslami bir sorumluluktur" ifadelerini kullandı.
İslami ve insani olarak hizmet ettiklerini ve kimsenin kendilerinden ve çalışmalarından rahatsızlık duymadığını çünkü toplumun yararına işler yaptıklarını belirten Ortaç, kimsenin de kendilerini İslam`a olan hizmetlerinden ve yollarından alıkoyamayacağını vurguladı.

Olay Aydınlatılsın
Son olarak Ortaç; Olayın aydınlatılması gerektiğini bunun için yetkililerin üzerine düşeni yapmalarını ve kimsenin şaibe altında kalmaması için bunun bir an evvel ortaya çıkması gerektiğini kaydetti.
 
Muhyeddin Beyca - İLKHA
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/31999.jpg
 
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/31998.jpg
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/31997.jpg
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir