• DOLAR 32.562
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2442.427
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van basınında yer bulan haber başlıkları şöyle;
 
Van Olay gazetesi:
Depremzedeler Yardım Yerine İş İstiyor: Van`da 23 Ekim 2011 de meydana gelen 7,2`lik depremden sonra Batman`a yerleşen ailelerin bir kısmı sefalet içinde. Yetkililerin duyarsızlığından yakınan aileler iş bulamadıklarını bunun için dilenmeye başladıklarını söylediler.
YÖK Başkanı Çetinsaya`nın Van Ziyareti: YÖK başkanlığını Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan`dan devraldıktan sonra ilk resmi ziyaretini Van`a gerçekleştiren Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Van Valisi Münir Karaloğlu`nu ziyaret etti.
Aynı Aileden 6 Kişi Zehirlenerek Hayatını Kaybetti: Doğubayazıt ilçesinde aynı aileden 6 kişi sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.
 
Şehrivan gazetesi:
Garanti rahat bir nefes aldırdı: Garanti Bankası Van Şubesi Müdürü Rüçhan Giritlioğlu Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek garanti bankasının deprem destekleri hakkında bilgi verdi.
Kira artırımı utanç verici bir tablodur: Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van’da yaşanan depremler sonrası, böylesi bir dönemi fırsat bilerek kira artırımına gidenlerin Van`ın misafirperverliğini lekelediklerini ifade ederek, bunun utanç verici bir tablo olduğunu söyledi.
 
Van Sesi Gazetesi:
Enkazlar Bir Bir Kaldırılıyor: Van`da meydana gelen 7,2 ve 5,6 lık yıkıcı depremlerden sonra şehrin genelinde enkaz kaldırma çalışmalarıyla ağır hasar gün yüzüne çıkıyor.
KOSGEB kredilerini araziye tam olarak uygulayamadık: Van Valisi Münir Karaloğlu, KOSGEB kredileri ile ilgili açıklanan tedbirleri araziye tam olarak uygulayamadıklarını söyledi.
(Murat Dalgın-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir