• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Gaziantep'te silahlı kavga: 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde akraba olan ve aralarında husumet olduğu belirtilen iki ailenin fertleri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada aynı aileden 3 kardeş ile bir esnaf yaralandı.

Olay öğle saatlerinde Şahinbey ilçesi İnönü Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Ahmet, Reşit ve Bilal Atlıgil kardeşler husumetli olduğu Muhammet Yılmaz’ın 3 katlı evine pompalı tüfekle ateş etmeye başladı.

Evin en üst katında oturan Muhammet Yılmaz’ın da pompalı tüfekle karşılık vermesi ile Ahmet, Reşit ve Bilal Atlıgil ile mahallede esnaf olan Mehmet Ali Erbay vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralanan 3 kardeş yaralı halde olay yerinden kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanarak Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı esnaf Mehmet Ali Erbay ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların acil servislerde yapılan ilk müdahalelerinin ardından genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerinin teslim ol çağrısına uzun süre direnen Muhammet Yılmaz ile bir arkadaşı ise gözaltına alındı.

Kavga esnasında çevredeki bazı dükkanlar ve araçlar da zarar görürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir