• DOLAR 32.244
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2397.244
  • ...
AK Parti`den HÜDA PAR`a teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze beraberindeki heyetle birlikte bu gün saat 17.00`da, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi karşısında kendilerine ilk andan itibaren destek veren Elazığ HÜDA PAR İl Başkanı Yusuf Yüksel`i ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti il teşkilatına teşekkür eden Yüksel bu birlik ortamının sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Halkın bütün farklılıklarına rağmen bu darbe girişimine karşı bir araya gelmesinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Yüksel,” Bu badireyi hep birlikte geçirdik ama sürekli teyakkuzda olmak lazım. Bu halkın zararına olabilecek bütün unsurları hep birlikte yok etmek zorundayız. Bu kardeşlik ortamını daha güzel fırsatlara dönüştürebilmek açısından bu ortamın daha iyi değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. “ diye konuştu.

15 Temmuz gecesi ilk dışarıya çıkanlar bizleriz.

15 Temmuz ABD destekli FETÖ darbe girişimine karşı ülke genelinde bütün teşkilatlarıyla meydanlarda ilk olarak kendilerinin yer aıdığını belirten Yüksel, “15 Temmuz gecesi bütün teşkilatlarımızla ülke genelinde meydanlarda ilk yer alanlar bizleriz. Çünkü bu bir memleket meselesidir, siyasi parti meselesi değil. Gerçekten meydanlara inmemiz gerekiyordu. “ dedi.

Darbe gerçekleşseydi en çok Müslüman halk zarar görecekti.

15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı en çok mağdur edileceklerin Müslüman halk olacağını belirten Yüksel, “Çünkü ülke yönetimi tamamen ABD ve İsrail`e bırakılacaktı. Bu ülke Suriye`den daha beter olacaktı. Bundan sonra Türkiye`deki bu siyasi ve sivil toplum kuruluşları liderlerinin bir arada olduğunu gördük. Bu birliktelik gerçekten hepimizi sevindirmişti ve bundan sonrasında da bu birlikteliğin devam etmesini istiyoruz. Bu konuda da en büyük görev hükümete düşüyor. “ diye konuştu.

Bu birliktelik ortamıyla büyük kazanımlar elde ettik.

15 Temmuz darbe girişimi karşısında halkımızın tamamını bütün farklılıklarına rağmen bir araya gelmesinin çok önemli bir kazanım olduğunu söyleyen Yüksel” Açıkçası hükümetten bazı taleplerimiz var. Bu kardeşlik ortamının sürdürülmesi konusunda hükümetin üstüne düşeni yapması gerekiyor.  Bu birlikteliğin sağlanabilmesi için de hükümetin iç ve dış politikalarını gözden geçirmesi gerekir.” İfadelerini kullandı.

15 Temmuz gecesi darbe girişimi karşısında AK Parti Elazığ teşkilatı olarak meydana geldiklerinde HÜDA PAR`ı orada gördüklerini belirten AK Parti Elazığ il başkanı Ramazan Gürgöze de,  “Yaklaşık 60 kişiden oluşan yönetim kurulumuzla meydana geldiğimizde ilk andan itibaren sizleri de orada gördük.  Bu konuda meydanlara inme çağrısında bulunduğunuz için sizlere de teşekkür ediyorum. Sonraki süreçte de sürekli meydan da yer aldınız. “ dedi.

Darbe girişiminin asıl hedefi millettir.

Hükümet partisi oldukları için darbenin  asıl hedef inin  milletin olduğunu belirten Gürgöze,” Darbe bize karşı yapılmış gibi gözükebilir ama asıl hedef milleti ve bu ülkenin kendisiydi.  Darbeyi gerçekleştirmek isteyen örgütün arkasında Amerika ve Batı var. Bunu da yapmış oldukları açıklamalarla görüyoruz. Bu darbeyi planlayanlar boş durmayacaklar. “ dedi.

Gürgöze konuşmasına 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi karşısında kendilerine sürekli destek veren ve vatandaşları sürekli meydanlara çağıran HÜDA PAR `a teşekkür ederek son verdi.  (Ebubekir Yavuz-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir