• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Peygamberler Şehri Kutlu Doğum`a Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 17 Nisan pazar günü Topçu Meydanı saat 13.30`da düzenlenecek olan Kutlu Doğum Etkinliği için hazırlıklar, tüm hızıyla devam ediyor.

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan platform yetkilisi Şanlıurfa Mustazaf Der Başkanı Mehmet Kışlar, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programımız için çalışmalarımıza çok yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Tüm dünyada yaşanan bu güzel atmosfer, Şanlıurfa`da inşallah doruk noktasına ulaşacak. Bu vesileyle Peygamber efendimizin güzel ahlakını ve öğretilerini insanlara ulaştırmayı ve yaşanmasını sağlamayı amaçlıyoruz."dedi.

Kutlu Doğum Etkinliği için yaptıkları çalışmaların devam edeceğini belirten kışlar "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu etkinlikteki tek gayemiz Allah`ın rızasına nail olmaktır. Bundan dolayı ihlâslı bir ön hazırlık çalışması yapıyoruz. Etkinlik için 70 bin el ilanı ile 5 bin adet duvar ve araçlar için afiş hazırlayıp afişleri şehrin değişik semtlerine asacağız." şeklinde konuştu.

Kışlar, Özlem Ajans tarafından Kutlu Doğum`a özel hazırlanmış mevlit CD`lerinden 32 bin adet dağıtmayı hedeflediklerini belirterek, bütün peygamber sevdalılarını özellikle de Şanlıurfalı peygamber aşıklarını programa beklediklerini söyledi.

Mehmet Demir - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir