• DOLAR 32.236
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2501.992
  • ...
HÜDA PAR`dan  Küçük Yusuf`un ailesine taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel ve beraberindeki heyet, Elazığ`ın merkez Salıbaba mahallesinde 13 Mayıs 2016 tarihinde evlerinin önünde okul servisini beklediği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve yoğun bakımda 2 aylık yaşam mücadelesini kaybeden Yusuf Bakşi‘nin ailesine taziye  ziyaretinde bulundu. 

Taziye  ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı  Bahattin Temel ile birlikte, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yusuf Yüksel, İlçe Başkanları ve parti yöneticileri katıldı.  

Temel acılı baba Hüseyin Bakşi`ye baş sağlığı dileyerek uzunca sohbet etti.

Temel ziyaret sırasında yaptığı konuşmada,“ Hepimiz toplumun içinde oluşan bataklıktan sorumluyuz. Bizim bunu izale etmemiz lazım. Toplumun düzelmesi için hepimizin uğraş vermesi lazım, yoksa toplum gittikçe felakete doğru sürüklenecek. Bu gidişata dur demek hepimizin vazifesidir. Eğer biz dur demezsek sadece kardeşimizin çocuğu değil, hepimizin çocuğu felakete doğru sürüklenecek. İslami bir neslin oluşması için hepimizin uğraş vermesi lazım. Başta kendimizden başlamalıyız.” İfadelerini kullandı. ( Ebubekir Yavuz- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir