• DOLAR 32.563
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2446.624
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 13 Ocak 2012 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 
Bingöl Olay Gazetesi: 19 Mayıs Bayramı Sadece Okullarda Kutlanacak
19 Mayıs Atatürk` ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Ankara dışındaki illerde sadece okullarda kutlanacak.
Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü, 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine gönderdiği yazı ile 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde, yönetmelikte yer almayan senaryo, değişik renk ve nitelikte gösteri ve fon çalışmaları gibi etkinliklere yer verilmemesini, kutlamaların sadece okullarda yapılmasını istedi
 
Bingölün Sesi Gazetesi: Kızılay`dan Kan Bağışı Kampanyası
Kızılay, 13 Ocak Cuma günü kan bağışı kampanyası gerçekleştirecek.
Kızılay tarafından Elazığ, Diyarbakır, Siirt, Batman, Mardin, Bingöl, Şırnak illerinde faaliyet gösteren özel ve kamuya ait 51 adet hastanenin kan ihtiyacının Diyarbakır Kan Bağış Merkezi tarafından karşılandığı ifade edilerek, merkezin elinde yeterli kan bulundurulması amacıyla bir kampanya düzenlediği ve bu kapsamda Elazığ Hükümet Konağı`nda 13 Ocak Cuma günü kan bağışı gerçekleştirileceği ifade edildi.
 
Bingöl Kent Haber Gazetesi: FKA`dan Teknik Masa Yardımı
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerini kapsayan (FKA), Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı ve Tarımda Model İşletmeler Mali Destek programları kapsamında teknik yardım masası hizmeti sunacak.
 
Fırat Kalkınma Ajansı (FKA)`nın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, potansiyel başvuru sahiplerine teknik yardım masası hizmeti sunulacağı bildirildi.
 
Bingöl Haber 12 Gazetesi: Kapkaççı Yakalandı
Bingöl kent merkezinde son bir yıl içinde 10 kapkaç olayını gerçekleştirdiği öne sürülen şahıs, polis tarafından yakalanarak cezaevine konuldu.
 
2011 yılı içinde gerçekleştirilen 10 kapkaç olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 30 yaşındaki N.T., asayiş şube ekipleri tarafından çalıştığı işyerinde yakalandı.
 
Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir