• DOLAR 32.534
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2438.668
  • ...
Harçlıklarını ihtiyaç sahibi aileler için biriktirdiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rehber TV’de izledikleri ‘Umut Kervanı’ programında yetimler ile ilgili hazırlanan programı izleyip etkilenen kardeşler, harçlıklarını biriktirerek ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere Çınar Şefkat Der başkanı Abdurrahim Akkurt’ta teslim ettiler.

Rehber TV’de yayınlanan programdan etkilendiklerini belirten Şüheda Yaşar, “Rehber TV’de yayınlanan ‘Umut Kervanı’ programında yetimler ile ilgili hazırlanan programı izleyip etkilendik. Biz de bu tür ailelere yardım etmek için babamızdan bir kumbara talebinde bulunduk. Bize verilen harçlıkları biriktirerek kumbarada topladık.“ dedi.

Kendilerine verilen harçlıkları ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere topladıklarını ifade eden Fatma Yaşar ise, “Babamızın bize verdiği paraları kumbarada toplayarak, Ramazan ayında getirip derneğe teslim ettik. Bu paraları fakir ailelere vereceğiz.“ dedi.

Bu tür güzel faaliyetlerin örnek alınması temennisinde bulunan Çınar Şefkat Der Başkanı Abdurrahim Akkurt, “Küçük kızlar Rehber TV’de yayınlanan ‘Umut Kervanı’ programında, yapılan yardım faaliyetlerinden etkilenerek ailelerinden kumbara talep etmişler. Kendilerine verilen harçlıkları biriktirerek ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere bize teslim ettiler. Bizler de bu kızlarımızın verdikleri harçlıkları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız.“ ifadelerini kullandı. (Vedat Aydın-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir