• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
Sevgi Evleri öğrencilerinden Kutlu Doğum programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Müftülüğü ile Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında  kalan çocuklar tarafından “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle bir etkinlik düzenlendi. Sevgi Evlerinde kalan çocukların sahne aldığı program büyük ilgi gördü.

Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin eşi Pervin Barakazi, Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Burtaşkıray, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Şemsettin Aydoğdu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Hasan Baylas, Nizamettin Doğu, Kuruluş İdarecileri, Personelleri ile vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin 1445’inci yıl dönümü münaebetiyle gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında  kalan öğrencilerinin sergiledikleri Kutlu Doğum programında okunan dua, şiir ve ilahilerin ardından Eb-u Şahap konulu tiyatro gösterisi sunuldu.

Program öğrencilere verilen çeşitli hediyelerin ardından, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (İLKHA)





















Bu haberler de ilginizi çekebilir