• DOLAR 32.455
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Suriyeli çocuk boğazı kesilmiş halde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in merkez Şahinbey İlçesinde bulunan bir hurda deposunda boğazı kesilerek öldürülmüş bir çocuk cesedi bulundu. Boğazı kesilerek öldürülen çocuğun 12 yaşındaki Suriyeli Ferhat Ali olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Karayılan Mahallesindeki bir hurda deposunda meydana gelen olayda, hurda toplayarak ailesine katkıda bulunmaya çalışan Ferhat Ali (12), topladığı hurdaları, hurdacıya getirdi. Hurdaları teslim eden Suriyeli Ferhat Ali, bir anda kayboldu.

Suriyeli çocuk, kendisi ile birlikte aynı işyerinde çalışan bir başka çocuk tarafından çalıştığı hurda deposunun ilerisinde bulunan hurda malzemelerin konulduğu bir başka depoda boğazı kesilmiş bir şekilde bulundu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ferhat Ali`nin boğazının kesildiğini ve hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı duyarak olay yerine gelen Suriyeli çocuğun yakınları sinir krizi geçirdi.

Yapılan incelemenin ardından Suriyeli çocuğun cesedi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, Ferhat Ali'yi öldürdüğü iddia edilen kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir