• DOLAR 32.571
  • EURO 34.993
  • ALTIN 2441.78
  • ...
Nizip'te yeni sosyal tesis açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip’te muhtarlarla bir araya geldi. Gül 110 muhtarın katılımı ile yapılan toplantıda tüm sorunları dinlediklerini ve bu sorunlara çözüm üreteceklerini söyledi.

Nizip’e daha büyük hizmetler etmek için el ele verip bir ekip ruhu ile çalışmaya devam edeceklerini aktaran Gül, bunun bir inanç meselesi olduğunu söyledi.

Gül, “Kimisi bu millete hizmet etmek için çalışır, kimisi de bu millete, bu coğrafyaya, bu toprağa tuzak kurmak için, hendek kazmak için çalışır. İki tane zihniyet var. Bir bu millete sevdalı olanlar, bu millete hizmet aşkıyla yanıp tutuşanlar. Bir de bu millete, bu ülkeye yabancı olanlar ve tuzak kurmak isteyenler.”dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi.

Bu tür çalışmaların ekip işi olduğunu ifade eden Şahin, en büyük gücünün yetişmiş insan olduğunu söyleyerek, toplumsal çalışmalar alanında güzel hizmetler verildiğini belirtti.

Şahin, “Nizip’e ayrı bir önem veriyoruz. Nizip bizim gözbebeğimiz. Biz Nizip’in hizmetkârıyız, hizmet için buradayız. Birçok şehirden daha büyük bir nüfusa sahiptir. Onun için biz yatırımlarımız hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.”ifadelerini kullandı.

Eyüp sultan sosyal tesisi hizmete açıldı

İlçelere yönelik çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Şahin, bu doğrultuda her ilçeye sosyal tesis, park, kanalizasyon ve altyapının yanı sıra ihtiyaca göre çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Nizip’e yapılan Eyüp Sultan Sosyal Tesis’in açılışını da gerçekleştiren Şahin, doğumdan ölüme her çocuğun “Hoş Geldin Minik Bebek” ile yaşamı boyunca her alanda onların yanında olmak istediklerini kaydetti.

Nizip Belediye Başkanı Haci Fevzi Akdoğan ise, ilçesine önemli yatırım projeleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i tebrik etti.

Konuşmaların ardından sosyal tesisin açılışı gerçekleştirildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir