• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Yeni İhya Der`den `Geleceğim İçin Okuyorum` projesine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Yeni İhya Der Palu Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu ve İlçe Kaymakamlığının da desteklediği, 'Geleceğim İçin Okuyorum' projesine 400 adet siyer kitabı hediye ederek destek verdi.

Milli Eğitim Müdürü Fahri Alakaş`ı makamında ziyaret eden dernek yetkilileri, Peygamber Sevdalıları Platformunun bu yıl Türkiye genelinde halka dağıtacağı, "Onu sevin ki Allah da sizi sevsin” adlı siyer kitabından 400 adet hediye ederek projeyi desteklediklerini belirttiler.

Yeni İhya Der Palu Temsilcisi Kenan Ocak yaptığı açıklamada,  "İlk emri oku olan bir dinin müntesipleri olarak, yeni neslin Peygamber efendimizi daha iyi tanımalarına yardımcı olmak maksadıyla, ilçemizdeki okullara dağıtılmak üzere 400 adet siyer kitabını Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik. Kendilerine böylesi güzel bir projeyle, ilçemizdeki gençlere okuma alışkanlığı kazandırmaya çalıştıkları için Yeni İhya Der adına teşekkürlerimi bildiriyorum.” diye belirtti.

Palu İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Alakaş ise kampanyaya vermiş olduğu destekten dolayı Yeni İhya Der Palu Temsilciliğine teşekkürlerini belirterek, “Amacımız okuyarak düşünen, kendini geliştiren, yeni projelere imza atan, manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmektir. Gençlerimizin fen ilimleriyle beraber dinlerini öğrenerek daha başarılı olacaklarına inanıyoruz. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkürlerimi bildiriyorum.” dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir