• DOLAR 32.549
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2445.806
  • ...
Midyat`ta siyer sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nca 31 Ocakta düzenlenen ve Türkiye genelinde yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı umre ödüllü siyer sınavına Midyat'ta bin 500 kişi sınava girmişti. Sınava katılanlardan 22 kişi dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar.

Sınavda umre ödülü kazanıp kuraya kalan 1.kategoriden İsmail Oğuz ile 2.Kategoriden Merve Yavuz, kura sonucu kendilerine dizüstü bilgisayar hediye edildi. Dereceye giren 22 kişi içerisinden 1. Kategoriden bir kişi, 2. Kategoriden 4 kişi, 3. Kategoriden ise 17 kişi tablet bilgisayar, kitap seti, eşarp, Mp4 ve futbol topu gibi ödüller kazandılar.

Dereceye girenlerin ödülleri dernek binasında düzenlenen Mustazaflar Haftası programının akabinde takdim edildi.

Ödül takdimi sonrası bir açıklama yapan Azim-Der Başkanı Samir Özhan, “Siyer sınavında dereceye giren kardeşlerimize ödüllerini takdim ettik. Kendilerini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Türkiye geneli sınava giren yaklaşık 100 bin kişi içerisinde ilk bine Midyat`tan 22 kardeşimiz girdi. Bu konuda bizi gururlandırdılar. Allah ecirlerini kat kat artırsın. Dereceye giremeyen kardeşlerimize de çok teşekkür ediyoruz. Bu teveccühün bize değil Efendimiz`e olduğunu biliyoruz. Buna vesile olmak da bizim için onur vericidir. Sınavın yapılmasında emeği geçen, başta Peygamber Sevdalıları Platformu`na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Derneğimiz üye ve gönüllülerine, okul müdürleri ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum” dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir