• DOLAR 32.489
  • EURO 34.791
  • ALTIN 2441.71
  • ...
Said Özdemir Hoca ebediyete uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zatürre ve böbrek rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bediüzzaman`ın talebelerinden Said Özdemir, Ankara Hacı Bayram Camii`nde kılınan cenaze namazının ardından yakınları ve sevenleri tarafından ebediyete uğurlandı.

Özdemir`in cenaze namazı, Altındağ ilçesindeki Hacı Bayram Camii`nde öğle namazına müteakiben Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından kıldırıldı.

Görmez, cenaze merasiminde yaptığı konuşmada, “Bugün dünyada güzel ameller işlemiş, hayatını iman hakikatlerine adamış ve bu hakikatleri nesillerimize anlatmak için adamış bir hocamızı ebediyete uğurluyoruz. Cenab-ı Hak rahmet eylesin. Hayatı boyunca davetle uğraşmış, irşat ve tebliğle uğraşmış bir hocamızdı. Âlimin ölümü âlemin ölümüdür. Cenab-ı Hak son günlerde ebediyete uğurladığımız bütün âlimlere hayrı halef olmayı, hayırlı halefler yetiştirmeyi bizlere nasip eylesin.” dedi.

Cenaze namazında Bediüzzaman Said-i Nursi'nin talebelerinden ve merhumun dava arkadaşlarından Abdullah Yeğin, Hüsnü Bayram ve Mehmet Fırıncı da hazır bulundu.  (İLKHA)

 




















 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir